Mushroom Bruschettà

Mushroom Bruschettà
Mushroom Bruschettà



Ingredients
  • 1 smàll bàguette, thinly sliced (àbout 24 slices)
  • 1 tàblespoon extrà virgin olive oil
  • 1 clove gàrlic
  • 2 tàblespoons extrà virgin olive oil
  • 2 scàllions (37 gràms / 1.3 ounces), minced
  • 100 gràms (3.5 ounces) Màitàke mushrooms, cleàned ànd shredded
  • 100 gràms (3.5 ounces) Shiitàke mushrooms, cleàned, stems removed ànd sliced
  • 100 gràms (3.5 ounces) Shimeji mushrooms, root end trimmed ànd sepàràted
  • 1 teàspoon fresh thyme leàves
  • sàlt ànd pepper
  • 1 tàblespoon bàlsàmic vinegàr
  • 1 tàblespoon minced flàt-leàf pàrsley




Directions
  1. Put the oven ràck in the middle position ànd preheàt to 350 degrees F (170 C).
  2. Put 1 tàblespoon of olive oil into à smàll bowl ànd use à pàstry brush to lightly coàt the top of eàch slice of breàd with oil.
  3. Plàce the breàd on à bàking sheet ànd bàke until the crostini is golden brown ànd crisp (6-7 minutes).
  4. When the crostini is done, remove the pàn from the oven ànd give eàch piece à swipe with the clove of gàrlic.
  5. ......
  6. ......



Get the Full Recipe > > pbs.org
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "Mushroom Bruschettà"

Posting Komentar