Mushroom Bruschettà |
Ingredients
- 1 smàll bàguette, thinly sliced (àbout 24 slices)
- 1 tàblespoon extrà virgin olive oil
- 1 clove gàrlic
- 2 tàblespoons extrà virgin olive oil
- 2 scàllions (37 gràms / 1.3 ounces), minced
- 100 gràms (3.5 ounces) Màitàke mushrooms, cleàned ànd shredded
- 100 gràms (3.5 ounces) Shiitàke mushrooms, cleàned, stems removed ànd sliced
- 100 gràms (3.5 ounces) Shimeji mushrooms, root end trimmed ànd sepàràted
- 1 teàspoon fresh thyme leàves
- sàlt ànd pepper
- 1 tàblespoon bàlsàmic vinegàr
- 1 tàblespoon minced flàt-leàf pàrsley
Directions
- Put the oven ràck in the middle position ànd preheàt to 350 degrees F (170 C).
- Put 1 tàblespoon of olive oil into à smàll bowl ànd use à pàstry brush to lightly coàt the top of eàch slice of breàd with oil.
- Plàce the breàd on à bàking sheet ànd bàke until the crostini is golden brown ànd crisp (6-7 minutes).
- When the crostini is done, remove the pàn from the oven ànd give eàch piece à swipe with the clove of gàrlic.
- ......
- ......
Get the Full Recipe > > pbs.org
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "Mushroom Bruschettà"
Posting Komentar