VEGÀN GYRO’S WITH TZÀTZIKI SÀUCE |
INGREDIENTS
- 6 medium size Portobello mushroom càps, cleàned ànd sliced
- 4-5 gluten free tortillà wràps ( I used these BFree wràps)
- 1 TBSP mined gàrlic
- 1/2 tsp gàrlic powder
- 1/2 tsp onion powder
- 1/2 tsp pàrsley
- 1/2 tsp bàsil
- 1/4 tsp nutmeg
- 1/4 tsp thyme
- 1/4 tsp pàprikà
- 1/4 tsp dill
- 1/2 pink Himàlàyiàn sàlt
- 1/2 cup àvocàdo oil
INSTRUCTIONS
- Combine àll of your spices ànd liquid ingredients in à 8 x 10 glàss dish. Whisk to combine.
- Plàce sliced mushroom càps in the màrinàde, ànd using your hànds, mix till àll the càps àre covered in màrinàde.
- Cover dish with plàstic wràp ànd plàce in refrigeràtor for àt leàst àn hour.
- Àfter plàcing the mushrooms in the refrigeràtor, màke the sàuce
- Combine àll the ingredients in à bowl ànd mix together.
- Cover bowl with plàstic wràp ànd plàce in refrigeràtor.
- ..........
- .........
Get the Full Recipe > > findinghappyinhealthy.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "VEGÀN GYRO’S WITH TZÀTZIKI SÀUCE"
Posting Komentar