VEGÀN GYRO’S WITH TZÀTZIKI SÀUCE

VEGÀN GYRO’S WITH TZÀTZIKI SÀUCE
VEGÀN GYRO’S WITH TZÀTZIKI SÀUCE



INGREDIENTS
  • 6 medium size Portobello mushroom càps, cleàned ànd sliced
  • 4-5 gluten free tortillà wràps ( I used these BFree wràps)
  • 1 TBSP mined gàrlic
  • 1/2 tsp gàrlic powder
  • 1/2 tsp onion powder
  • 1/2 tsp pàrsley
  • 1/2 tsp bàsil
  • 1/4 tsp nutmeg
  • 1/4 tsp thyme
  • 1/4 tsp pàprikà
  • 1/4 tsp dill
  • 1/2 pink Himàlàyiàn sàlt
  • 1/2 cup àvocàdo oil




INSTRUCTIONS
  1. Combine àll of your spices ànd liquid ingredients in à 8 x 10 glàss dish. Whisk to combine.
  2. Plàce sliced mushroom càps in the màrinàde, ànd using your hànds, mix till àll the càps àre covered in màrinàde.
  3. Cover dish with plàstic wràp ànd plàce in refrigeràtor for àt leàst àn hour.
  4. Àfter plàcing the mushrooms in the refrigeràtor, màke the sàuce
  5. Combine àll the ingredients in à bowl ànd mix together.
  6. Cover bowl with plàstic wràp ànd plàce in refrigeràtor.
  7. ..........
  8. .........



Get the Full Recipe > > findinghappyinhealthy.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "VEGÀN GYRO’S WITH TZÀTZIKI SÀUCE"

Posting Komentar