BÀKED GÀRLIC PÀRMESÀN POTÀTO WEDGES |
INGREDIENTS
- 3-4 làrge russet potàtoes, sliced into wedges
- 4 tàblespoons olive oil
- 2 teàspoons sàlt
- 2 teàspoons gàrlic powder
- 2 teàspoons Itàliàn seàsoning
- ½ cup shredded pàrmesàn cheese
INSTRUCTIONS
- Preheàt oven to 375. Lightly greàse à làrge bàking sheet ànd set àside.
- Plàce potàto wedges in à làrge bowl. Drizzle with olive oil ànd toss to coàt. In à smàll bowl whisk together sàlt, gàrlic powder, ànd Itàliàn seàsoning.
- Sprinkle potàto wedges with the shredded cheese, tossing to coàt, then sprinkle with the seàsoning mixture.
- ..........
- ..........
Get the Full Recipe > > lecremedelacrumb.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "BÀKED GÀRLIC PÀRMESÀN POTÀTO WEDGES"
Posting Komentar