BÀKED GÀRLIC PÀRMESÀN POTÀTO WEDGES

BÀKED GÀRLIC PÀRMESÀN POTÀTO WEDGES
BÀKED GÀRLIC PÀRMESÀN POTÀTO WEDGES



INGREDIENTS
  • 3-4 làrge russet potàtoes, sliced into wedges
  • 4 tàblespoons olive oil
  • 2 teàspoons sàlt
  • 2 teàspoons gàrlic powder
  • 2 teàspoons Itàliàn seàsoning
  • ½ cup shredded pàrmesàn cheese




INSTRUCTIONS
  1. Preheàt oven to 375. Lightly greàse à làrge bàking sheet ànd set àside.
  2. Plàce potàto wedges in à làrge bowl. Drizzle with olive oil ànd toss to coàt. In à smàll bowl whisk together sàlt, gàrlic powder, ànd Itàliàn seàsoning. 
  3. Sprinkle potàto wedges with the shredded cheese, tossing to coàt, then sprinkle with the seàsoning mixture.
  4. ..........
  5. ..........



Get the Full Recipe > > lecremedelacrumb.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "BÀKED GÀRLIC PÀRMESÀN POTÀTO WEDGES"

Posting Komentar