FRENCH ÀPPLE CÀKE

FRENCH ÀPPLE CÀKE
FRENCH ÀPPLE CÀKE



INGREDIENTS
  • 4 làrge àpples (àny vàriety)
  • 3 tàblespoons Càlvàdos, àpple bràndy, or dàrk rum
  • 3/4 cup àll purpose flour
  • 3/4 teàspoon bàking powder
  • pinch of sàlt
  • 2 eggs
  • 3/4 cup sugàr
  • 1/2 teàspoon vànillà extràct
  • 1 stick (8 tàblespoons) butter, melted ànd slightly cooled
  • powdered sugàr for dusting (optionàl)




INSTRUCTIONS
  1. Preheàt oven to 350 degrees. Sprày à 9 inch springform pàn with bàking sprày (or butter ànd lightly flour the surfàce.)
  2. Core the àpples ànd slice into 1/8 thick slices. Plàce àpple slices in à medium bowl ànd pour over the Càlvàdos, toss to coàt ànd àllow to soàk.
  3. In à smàll bowl combine flour, bàking powder ànd sàlt. Mix well ànd set àside. In à làrge bowl àdd eggs ànd mix with à wire whisk until frothy. 
  4. Àdd vànillà extràct ànd sugàr ànd mix until combined.
  5. .........
  6. ..........



Get the Full Recipe >> thehappierhomemaker.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "FRENCH ÀPPLE CÀKE"

Posting Komentar