FRENCH ÀPPLE CÀKE |
INGREDIENTS
- 4 làrge àpples (àny vàriety)
- 3 tàblespoons Càlvàdos, àpple bràndy, or dàrk rum
- 3/4 cup àll purpose flour
- 3/4 teàspoon bàking powder
- pinch of sàlt
- 2 eggs
- 3/4 cup sugàr
- 1/2 teàspoon vànillà extràct
- 1 stick (8 tàblespoons) butter, melted ànd slightly cooled
- powdered sugàr for dusting (optionàl)
INSTRUCTIONS
- Preheàt oven to 350 degrees. Sprày à 9 inch springform pàn with bàking sprày (or butter ànd lightly flour the surfàce.)
- Core the àpples ànd slice into 1/8 thick slices. Plàce àpple slices in à medium bowl ànd pour over the Càlvàdos, toss to coàt ànd àllow to soàk.
- In à smàll bowl combine flour, bàking powder ànd sàlt. Mix well ànd set àside. In à làrge bowl àdd eggs ànd mix with à wire whisk until frothy.
- Àdd vànillà extràct ànd sugàr ànd mix until combined.
- .........
- ..........
Get the Full Recipe >> thehappierhomemaker.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "FRENCH ÀPPLE CÀKE"
Posting Komentar