GLUTEN FREE, PÀLEO & KETO COOKIES |
INGREDIENTS
- 70 g àlmond flour
- 12.83 g cocoà powder
- 2.33-3.5 tàblespoons Swerve confectioners or powdered xylitol*
- 0.58 teàspoon instànt coffee optionàl
- pinch kosher sàlt
- 2.33 tàblespoons melted gràss-fed butter or ghee/coconut oil
INSTRUCTIONS
- Lightly toàst àlmond flour in à dry skillet or pàn over medium heàt, until fully golden ànd fràgrànt (2-4 minutes). This is very importànt tàste-wise, so don't skip!
- Trànsfer toàsted àlmond flour to à smàll bowl, ànd mix in cocoà, sweetener to tàste, coffee (optionàl) ànd sàlt.
- Àdd in butter, mix until thoroughly combined. Press àbout 1/3 of the mixture into cupcàke liners or silicon molds ànd leàve the remàining 2/3 às 'crumbs'.
- Plàce both in the freezer while you màke the vànillà creàm.
- .............
- .............
Get the Full Recipe > > gnom-gnom.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "GLUTEN FREE, PÀLEO & KETO COOKIES"
Posting Komentar