GLUTEN FREE, PÀLEO & KETO COOKIES

GLUTEN FREE, PÀLEO & KETO COOKIES
GLUTEN FREE, PÀLEO & KETO COOKIES



INGREDIENTS
  • 70 g àlmond flour
  • 12.83 g cocoà powder
  • 2.33-3.5 tàblespoons Swerve confectioners or powdered xylitol*
  • 0.58 teàspoon instànt coffee optionàl
  • pinch kosher sàlt
  • 2.33 tàblespoons melted gràss-fed butter or ghee/coconut oil



INSTRUCTIONS
  1. Lightly toàst àlmond flour in à dry skillet or pàn over medium heàt, until fully golden ànd fràgrànt (2-4 minutes). This is very importànt tàste-wise, so don't skip!
  2. Trànsfer toàsted àlmond flour to à smàll bowl, ànd mix in cocoà, sweetener to tàste, coffee (optionàl) ànd sàlt. 
  3. Àdd in butter, mix until thoroughly combined. Press àbout 1/3 of the mixture into cupcàke liners or silicon molds ànd leàve the remàining 2/3 às 'crumbs'. 
  4. Plàce both in the freezer while you màke the vànillà creàm.
  5. .............
  6. .............



Get the Full Recipe > > gnom-gnom.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "GLUTEN FREE, PÀLEO & KETO COOKIES"

Posting Komentar