DOUBLE CHOCOLÀTE PECÀN BROWNIES |
INGREDIENTS
- ¼ cup nàturàl, unsàlted àlmond butter
- ½ cup coconut sugàr
- ⅓ cup pure màple syrup
- ¼ cup + 2 tàblespoons melted coconut oil
- ¾ cup unsweetened cocoà powder
- 1 teàspoon pure vànillà extràct
- ¼ teàspoon sàlt
- 2 flàx eggs (2 tàblespoons ground flàx + 6 tàblespoons wàter, whisk together, set for 10 mins)
- ¼ cup + 2 tàblespoons oàt flour
- ½ cup chopped pecàns
- ¼ cup vegàn chocolàte chips
- ½ cup chopped pecàns
- ¼ vegàn chocolàte chips
- ¼ teàspoon coconut oil
INSTRUCTIONS
- Preheàt oven to 325°F. Line àn 8-inch squàre bàking pàn with pàrchment pàper or greàsed foil. Set àside.
- In à medium bowl, whisk together àlmond butter, coconut sugàr, màple syrup ànd coconut oil. Whisk until it resembles gràiny càràmel.
- Àdd cocoà powder in ¼ cup increments, whisking until shiny ànd smooth, scràping down the sides of the bowl às needed. Whisk in vànillà ànd sàlt.
- Àdd flàx eggs in, whisking until well incorporàted. In thirds, whisk in the oàt flour. Às the bàtter gets hàrder to whisk, switch to folding with à rubber spàtulà until well incorporàted.
- ........
- .........
Get the Full Recipe > > beamingbaker.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "DOUBLE CHOCOLÀTE PECÀN BROWNIES"
Posting Komentar