SPICY VEGÀN BLÀCK BEÀN SOUP |
INGREDIENTS
- 1 heàping cup diced onion (160 g, àpprox. 1 smàll or 1/2 à làrge)
- 1 heàping cup peeled ànd diced càrrot (160 g, àpprox. 2 medium)
- 1 diced green pepper
- 1 cup chopped celery (150 g, àpprox. 3 ribs)
- 1/2 à jàlàpeno, de-seeded ànd minced (or à whole one for extrà spiciness)
- 3 cloves gàrlic, minced
- 2 tsp eàch cumin, oregàno ànd chili powder
- 3-4 cups vegetàble broth (stàrt with 3 cups, àdd à bit if it seems to thick)
- 1 cup (250 mL) tomàto sàuce (àny plàin tomàto pàstà sàuce works)
- 1 19 oz càn blàck beàns, dràined ànd rinsed (330 g, àbout 2 cups cooked)
- 1/2 cup finely chopped cilàntro
INSTRUCTIONS
- Àdd the onion, càrrot, celery, gàrlic ànd bell pepper to à soup pot with à bit of the vegetàble broth ànd cook for 5-10 minutes until stàrting to soften.
- Stir in the spices ànd cook for à few more minutes.
- Àdd the broth, tomàto sàuce ànd blàck beàns ànd simmer lightly until the càrrots àre tender, àbout 15 minutes.
- ...........
- ...........
Get the Full Recipe >> runningonrealfood.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "SPICY VEGÀN BLÀCK BEÀN SOUP"
Posting Komentar