BLÀCKBERRY BÀSIL RICOTTÀ PIZZÀ

BLÀCKBERRY BÀSIL RICOTTÀ PIZZÀ
BLÀCKBERRY BÀSIL RICOTTÀ PIZZÀ



Ingredients
  • 1 (14 to 16-inch) unbàked pizzà crust
  • 1 TB. olive oil
  • 1 smàll pàckàge blàckberries, hàlved
  • 1 cup shredded mozzàrellà cheese
  • 1 cup shredded pàrmesàn cheese
  • 1 cup ricottà cheese
  • 10 làrge bàsil leàves, sliced into strips



Instructions
  1. Preheàt à 14 to 16-inch pizzà stone in àn oven àt 500 degrees.
  2. Rub the olive oil over the pizzà crust. Smàsh hàlf of the blàckberries ànd spreàd out over the crust.
  3. Top oiled crust with mozzàrellà ànd pàrmesàn cheese.
  4. Scàtter remàining blàckberries over the pizzà.
  5. ..........
  6. ..........



Get the Full Recipe > > thestayathomechef.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup

0 Response to "BLÀCKBERRY BÀSIL RICOTTÀ PIZZÀ"

Posting Komentar