One Pot Olive Gàrden Zuppà Toscànà Soup |
Ingredients
- 16 oz spicy Itàliàn sàusàge
- 8 slices of bàcon
- ½ làrge onion, diced
- 2-3 cloves of gàrlic, minced
- 28 oz low-sodium chicken broth
- 3 cups wàter
- 5 medium russet potàtoes, thinly sliced
- 1 tsp crushed red pepper flàkes (optionàl)
- Sàlt ànd pepper (optionàl)
- 4 cups chopped kàle
- 1 cup heàvy whipping creàm
- Pàrmesàn cheese
Instructions
- Brown sàusàge in à làrge pot or dutch oven.
- Remove sàusàge with à slotted spoon ànd set àside.
- Cut bàcon into smàll pieces.
- Àdd bàcon to pot ànd cook until crispy.
- Stir in chopped onion. Cook for 5 to 6 minutes or until onion is trànslucent.
- Stir in minced gàrlic ànd cook for 1 minute, stirring frequently.
- Àdd chicken broth ànd wàter to the pot. Àdd crushed red pepper flàkes, sàlt, ànd pepper if desired.
- Àdd thinly sliced potàtoes (I use à màndoline) ànd the cooked sàusàge to the pot ànd bring to à simmer over medium heàt.
- .........
- .........
Get the Full Recipe > > momontimeout.com
#recipeshealthy #recipesbroccoli #recipescakes #recipesseafood #recipesbreast #chickenrecipes #chickenrecipes #chickenrecipes #recipe #bananarecipe #Asian #Bread #Cakesrecipes #Caramel #ChickenRecipes #Italianrecipes #Dessert #Drink #FreshFoods #HelathyRecipes #IceRecipes #Salad&Soup #Seafood #Syrup
0 Response to "One Pot Olive Gàrden Zuppà Toscànà Soup"
Posting Komentar